Καλάθι Αγορών

[ 0 ] Προϊόντα
Αγορά τώρα!
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Ηλιακός Θερμοσίφωνας Οικονομία και Οικολογία.Εξασφαλίστε ζεστό νερό χρήσης εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια, με Ηλιακό Θερμοσίφωνα..Το ζεστό νερό απορροφά το 16% της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνει ετησίως ένα νοικοκυριό, κάτι που μπορεί να γίνει ανέξοδα με τη χρήση ηλιακής ενέργειας! Παρότι η χώρα μας βρίσκεται στη δεύτερη θέση πανευρωπαϊκά σε ότι αφορά τους εγκατεστημένους ηλιακούς θερμοσίφωνες (καλύπτουν έκταση 4,17 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων, όσο δηλαδή 90 γήπεδα ποδοσφαίρου μαζί), μόλις 4 στα 10 νοικοκυριά ζεσταίνουν το νερό που χρησιμοποιούν μέσω του ήλιου.

Όλα τα προϊόντα τηρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και κατασκευάζονται έτσι ώστε να παρέχουν σε εσάς το καλύτερο αποτέλεσμα και τη μέγιστη απόδοση (σε GLASSμε επίστρωση εμαγιέ, και σε INOX).

Ειδικά οι ηλιακοί θερμοσίφωνες μπορούν να είναι glass ή inox, να έχουν συλλέκτη τιτανίου, να είναι διπλής ή τριπλής ενέργειας

Διπλής ενέργειας: Λειτουργούν είτε με ηλιακή είτε με ηλεκτρική ενέργεια.
Τριπλής ενέργειας: Έχουν όλα τα πλεονεκτήματα του ηλιακού διπλής ενέργειας και επιπλέον μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως θερμαντικό μέσο το ζεστό νερό που παράγεται από τον λέβητα του καλοριφέρ.
Εκμεταλλευτείτε την ηλιακή ενέργεια στο έπακρο με την ασφάλεια που παρέχει το όνομα SKYLAND.

Οι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες:

Χρειάζονται στοιχειώδη συντήρηση, κυρίως καθαρισμό και συμπλήρωση με αντιψυκτικό υγρό τον χειμώνα..

© 2014-2015 Kontochristos. All rights reserved