Καλάθι Αγορών

[ 0 ] Προϊόντα
Αγορά τώρα!
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επιχείρηση kontochristos.gr

Σας καλωσορίζουμε στο νέο δικτυακό τόπο της επιχείρησης kontochristos.gr, που εδρεύει στον Βυρωνα έχει ως κύριο αντικείμενο την Εμπορία Υδραυλικών - Ειδών Θέρμανσης και Ηλιακων. Επίσης ειδικεύεται σε ότι σχετίζεται με εξαρτήματα – ανταλλακτικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή θερμοϋδραυλικών και ηλιακών εγκαταστάσεων καθώς και ανταλλακτικά.

Σε εμάς θα βρείτε πέραν της μεγάλης ποικιλίας υλικών για τους κάθε έναν από τους παραπάνω τομείς, τεχνική υποστήριξη και γνώση για όλα τα προϊόντα που σας προσφέρουμε. Η συνεχής επιμόρφωση σε τεχνικά θέματα, προδιαγραφές και κανονισμούς, σε συνάρτηση με την επιστημονική τεχνογνωσία Διπλωματούχου Μηχανολόγου Μηχανικού, καθιστά το κατάστημά μας την πιο αξιόπιστη λύση για τις αγορές σας.

Στην ιστοσελίδα αυτήν θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για νέα είδη, να αναζητάτε τιμές, να έρχεστε σε επαφή μαζί μας για να σας δίνουμε λύσεις και προτάσεις, καθώς και να κάνετε on line τις αγορές σας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για ότι και εάν είναι αυτό που ψάχνετε και ότι είναι αυτό που θέλετε να ρωτήσετε.

θα θέλαμε να ακούσουμε από του επισκέπτες μας νέες προτάσεις και ιδέες που μπορούν να ενταχθούν σε αυτόν το δικτυακό χώρο.

Επίσης μέσω των Χρησίμων Links θα παρουσιάζονται prospectus και τεχνικά εγχειρίδια για την άμεση ενημέρωσή σας.

- Καλώς Ήρθατε Λοιπόν στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα:
  e-shop:  www.kontochristos.gr 

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!

Στις παραπάνω αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση ή διευκρίνιση. 

© 2014-2015 Kontochristos. All rights reserved